2013. május 22., szerda

plüss csomag 300 ft - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eladó a képeken látható plüss csomi
Ezt minden termékemhez oda írom: Annak tudatában icitálj, hogy foltok, bolyhosodás, apróbb lyukak, deformálás ELŐFORDULHAT!!!!! ! És a legtöbbje az is, csak otthonra vagy bölcsibe, vagy játszótérre ajánlom
 Ha van időd, nézd meg a többi termékeimet is, folyamatosan töltök fel ruhákat, játékokat és sok mást!!! Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok : )
Mielőtt licitálsz ezt olvasd végig mert sok a félre értés!!!:
Megkérlek, hogy amint megnyerted a terméket, vedd fel velem a kapcsolatot 48 órán belül! 3 napod belül utald el az összeget! Egy héten egyszer postázok, általában pénteki napokon. Licitet nem törlök! Ha beszélni szeretnél velem, inkább e-mailben, a telefon egész nap le van halkítva a baba miatt. Ha több terméket vásárolsz, hogy egy postával elmenjen, tudok várni, de az első megnyert termék után maximum 14 napig! Az addig össze gyűjtött termékek árát utald el.
Ha postán kéred: Sima és sima elsőbbségivel kizárólag akkor postázok, ha előre leadod a pozitív értékelést, mert ez a te saját felelősséged, ezért én nem tartom a hátam : ) Kérd ajánlottan, arról van papírom, ha gond lenne akkor tudok mihez nyúlni, és az értékelést sem kell előre leadnod : -) utánvétellel soha nem postázok, csak utalással!!!
Ha személyesen kéred: A termékek KIZÁRÓLAG hétköznapokon 18 és 19 óra között vehető át a lakásomon, Győr-Ady-városban ELŐRE megbeszélt napon, tehát ne aznap írj rám, hogy este ide ugrasz, mert nekem sajnos előre be vannak táblázva a napjaim. Előtte 2 nappal szólj, hogy mikor jönnél!


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2013-05-24 11:31
. plüss csomag 300 ft - Jelenlegi ára: 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése