2013. május 26., vasárnap

GARANTÁLT FOGYÁS:KOLBÁSSZAL,SZALONNÁVAL,KENYÉRREL - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

 A TERMÉKET EGYENESEN A GYÁRTÓ CÉGTŐL KÜLDÖM, FELTÜNTETETT SZAVATOSSÁGGAL, BONTATLAN ÁLLAPOTBAN!!!!! EZEKET AZ ÉTELEKET MINDEN MENNYISÉGBEN LEHET ENNI, NINCSEN MEGSZABVA? HOGY MENNYI!!!!! !!! A Regenor számos betegség javulását segíti elő az interneten megtalálható a teljes leírása!
Most következik a számomra legkedvesebb rész, ez pedig nem más, mint az étkezési tanácsok a kúra ideje alatt:
* Zsírral főzzünk, de ne zsírosan, így a zsírban oldódó vitaminok jól felszívódnak. A kisütött zsír főzve igen káros, ezért a rántáshoz, dinszteléshez kevés zsírt használjunk.
* Húsféléket minden formában lehet készíteni (sütve, főzve, rántva, párolva)
* Kenyérféléket (rozs, teljes őrlésű a legjobb, de a fehér is megteszi) pirítva, de nem megégetve fogyasszuk
* Szalonnát, sonkát, kolbászt együnk sütve, főzve, vagy nyersen.
* A levesekhez a rántást enyhén pirítva, vízzel engedjük fel.
* A salátákat bármely zöldségből készíthetjük, eredeti citrom levével, kevés só és édesítőszer hozzáadásával.
* Az ételeket csak mérsékelten szabad sózni.
* Rizst, kukoricát, borsót, babot köretnek kívánság szerint lehet fogyasztani.
* Levest, főzeléket csak tej, tejtermék, cukor, gyümölcs nélkül készítsünk.
* Krumplit és tésztaféléket csak korlátozott mennyiségben fogyasszunk. Rizsből készült tésztákat fogyaszthatunk korlátozás nélkül.
* Gyümölcsök közül citromot, grapefruitot korlátozás nélkül (esetleg kivi, 1-2 db/nap ehetünk.
* Édesítőszerek használhatóak tetszés szerint
* Folyadékot (víz, ásványvíz, szódavíz, kristályvíz, forrásvíz, pí-víz, teák cukor nélkül) igyunk bőven.
A kúra ideje alatt NE fogyasszunk:
* Süteményt, péksüteményeket.
* Alkoholt.
* Cukrot, cukorféléket, mézet.
* Ecetes, vagy erjesztett savanyúságokat.
* Tejet, tejterméket (kefir, joghurt, sajt, vaj, tejföl, stb. ).
* Gyümölcsöt, gyümölcsleveket, üdítőket (kivétel a fent említettek).
* Olajat, margarint.
Adagolás: Napi 3x 10 ml (3x I evőkanál) 10 évesnél fiatalabb gyereknél 3x5 ml (3x I teás kanál) A felnőtt adag 70-85 kg-ig van számolva. A túlsúlyos egyének 4-5 hétig fogyaszthatnak 3x 15 ml-t (3 x 1. 5 evőkanál), utána fogják érezni, hogy nem kell annyi. Reggel éhgyomorra, ébredés után, délben, és este evés után 1-1, 5 órával vegyük be, és mindhárom alkalommal rövid ideig tartsuk a szánkban lenyelés előtt. A kúra ideje minimum 4 hónap, de fogyás esetén 6 hónapra kell számítani, a súlyosabb bélproblémával küszködők számoljanak egy évet a teljes gyógyulásig. Mindez akkor teljesül eredményesen, ha az étrend be van tartva. A Reg-Enor nem gyógyszer, hanem fontos kiegészítője az étrendünknek. Kérném a Reg-Enort fénytől védve tárolni, mert barnul, de mindez a minőségét nem befolyásolja. fogyasztás előtt felrázandó!
Lássuk hát magát a legnagyobb problémát, ami a testsúllyal kapcsolatos:
Minden esetben azt szoktam tanácsolni hogy ne menjünk fejjel a falnak, pláne ha 2 cm-re van az ajtó mellette…
Mindenképpen azt szoktam javasolni hogy végeztessünk egy állapot felmérést, hogy egyáltalán mi lehet a probléma a szervezetünkben. Ez a vizsgálat a vércseppanalízis. Erről bővebben olvashattok főoldalunkon. Lehet neked 5-6 fajta tüneted, és megveheted rá a megfelelő étrendkiegészítőt, és vitamint, de ha az egészet egy betegség okozza, akkor szerintem felesleges dolog 5-6 fajtáért fizetni, ha elképzelhető hogy az az egy is helyrehozza, amit javasolnak a vérképed felvázolása után.
Elhízás:
Az esetek legnagyobb többségében az elhízást a szervezet elsavasodása, vagy valamilyen hormonális megbetegedés okozza. Ha szimplán savasodásról beszélünk, ebben az esetben a Reg-Enor tökéletes végeredményt hozhat az optimális testsúly elérésében. Amennyiben hormonális problémák állnak a háttérben, a kúra előtt mindenképpen érdemes előkezelést alkalmazni az erre megfelelő termékekkel.
Hatalmas ellenségünk a narancsbőr, ami nem más, mint a szöveteinkben felhalmozódott méreganyag, melyet zsír ölel körül. Ettől a bőr állapota megváltozik, ami sem esztétikailag, sem pedig egészségügyi szempontból nem praktikus.   A Reg-Enor a szövetek között tisztít, ezáltal tökéletes fegyver a narancsbőr ellen.
Kóros soványság:
Szintén hormonális probléma, vagy/és savasodás áll a kóros soványság hátterében is. Amire viszont különösen figyelni kell, hogy minimum három hónapos szigorúan betartott kúra szükséges ahhoz, hogy a testsúly növekedés beinduljon. Senki ne essen kétségbe, az első hónapban akármennyire is vékony valaki, a Reg-Enor-tól fogyni fog, de ez teljesen normális, mivel a méreganyagokat tisztítjuk a szervezetből. A plusz kilók nem csak a problémás testrészekre fognak épülni, hanem arányosan eloszlanak.
Testsúly ingadozás:
Ez a probléma az, amikor mindenképpen javasolt egy véranalízis vizsgálat, mert a testsúly ingadozásnál nem feltétlenül mondhatjuk azt, hogy savasodás, vagy hormon probléma okozza. Itt általában valamiféle szervi megbetegedés állhat a háttérben, melyet KI KELL VIZSGÁLTATNUNK!  
FIGYELEM! ABBAN AZ ESETBEN, HA ÁLLANDÓ GYÓGYSZER SZEDÉSE ALATT ÁLLUNK, A KÚRA IDEJE ALATT SE HAGYJUK EL AZOKAT EGYIK NAPRÓL, A MÁSIKRA, CSAK HA A KEZELŐ ORVOSUNK MÁST NEM JAVASOL!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ...



Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Az aukció vége: 2013-05-31 05:57
. GARANTÁLT FOGYÁS:KOLBÁSSZAL,SZALONNÁVAL,KENYÉRREL - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése