2013. április 29., hétfő

L Glutamin (1000g)! Azonnal vihető! - Jelenlegi ára: 6 100 Ft

Sikerült a gyártótól nagyon jó áron beszerezni pár zsákkal ebből a kiváló termékből.
Azonnal tudom postázni, ill. azonnal átvehető személyesen. Több darab van, személyes átvétel és több darab vásárlása esetén kedvezményt adok a vételárból!
Ha minden jól megy a május 6-ai héten átvehető lesz Budapesten!
Személyes átvételi lehetőség: Sátoraljaújhely, Sárospatak azonnal, Budapestre havonta egyszer tudom feljuttatni és ott lehet átvenni személyesen. Nyíregyháza-Debrecen-Hajdúszoboszló vonalon is egy adott időpontban és helyen a hónap közepe-vége felé szintén át lehet majd venni személyesen.   
 
Az L-Glutamine egy létfontosságú aminosav, amire a test minden egyes izmának szüksége van. A fehérje átalakítás legfontosabb építőeleme, ami elengedhetetlen az izmok fenntartásában, az egészséges sejtek megtartásában és a szövetek javításában. A Glutamine különböző mennyiségben található meg a legtöbb hús- és halételben. Kis mértékben zöldségek és hüvelyesek is tartalmazzák. Bárki, aki magas intenzitású edzéseket folytat, értékes táplálék kiegészítőnek fogja találni az L-Glutamine-t.
A Glutamine egy fontos aminosav, melyet a szervezet csak kis mennyiségben képes termelni, így a szükséges mennyiség bevitele csak ételeinkből oldható meg. Ez az anyag hipertrófia esetén is fontos szerepet játszik, segít a sérült szövetek regenerálódásában.
A Glutamine-t hasznosnak tartják mindazok, akik állóképességi sportokat űznek, mint például: hosszútávfutók vagy kerékpározók. Képes csökkenteni a görcsök kialakulásának esélyét, ami ismétlődő feszítésnél fordulhat elő. Ajánljuk idősebbeknek is, görcsök és izomfájdalmak kezelésére.
 
    Tápérték:
100 % Glutamine
 


Jelenlegi ára: 6 100 Ft

Az aukció vége: 2013-05-16 16:17
. L Glutamin (1000g)! Azonnal vihető! - Jelenlegi ára: 6 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése