2013. június 28., péntek

Tesco Pyrex - Pyroflam pontgyűjtő - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tesco teli Pyrex és Pyroflam pontgyűjtő füzet 1 ft
Eladó egy 30 db matricával teleragasztott pontgyűjtő füzet.
1.
Vásároljon 2013. március 14. és július 7. között az akcióban részt vevő Tesco áruházakban.
2.
Minden elköltött 1000 Ft után 1 db hűségpontot adunk Önnek, melyeket a gyűjtőfüzetbe ragasztva gyűjthet össze.
3.
Ha összegyűlt 30 hűségpont, már igénybe is veheti a kedvezményt a 9 féle PyrexŸ és PyroflamŸ termék valamelyikére.
4.
A kedvezményt a pénztárnál, a 30 beragasztott ponttal teli pontgyűjtő füzet és a kiválasztott termék átadásával tudja érvényesíteni.
5.
A hűségpontok 2013. március 14. és július 21. között válthatók be. A hűségpontok és a kedvezmények készpénzre nem válthatóak.
A PyrexŸ tálkészlet elsősorban a sütés és tárolás lehetőségeiben nyit új dimenziókat. A készlet darabjai kiválóan alkalmasak ételek hűtőben történő tárolására, ugyanakkor könnyen visszamelegíthetők hagyományos vagy mikrohullámú sütőben, melyhez a műanyag fedőt távolítsa el a tálról. Üvegfelületüknek köszönhetően egyszerű, foltmentes tisztítást és higiéniát biztosítanak, legyen szó kézi vagy gépi mosogatásról. Ha pedig nem használja az edényeket, csak helyezze őket egymásba, és meglátja: sok jó edény kis helyen is elfér!
A PyroflamŸ edényekkel egyszerűbb a konyhai lét! Vitro-kerámia bevonatukkal a sokkoló hőmérsékletváltozásoknak is ellenállnak, a fagyasztóból a forró sütőbe helyezhetőek (max. 450 °C hőingadozással), a bennük készült ételek azonnal tálalhatóak. Használhatóak hagyományos és mikrosütőben, illetve indukciós lapok kivételével bármely főzőfelületen. A PyroflamŸ edényekben tálalt étel esztétikus megjelenésének köszönhetően valóban az asztal fénypontja lehet. Kimagasló minőségük a hosszú távú sokoldalúság garanciáját jelent


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-01 11:43
. Tesco Pyrex - Pyroflam pontgyűjtő - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése