2013. június 25., kedd

Next karcsúsított szexi tunika miniruha uk10 Eu:38 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Termékadatok :
(ahol nincs megadva csípő vagy derékméret, ott a mellméret a mérvadó, vagy az anyagösszetétele rugalmas)
Mell : 2x 37-50cm
Hossza : 80 cm
Csípő: 2x45-55 cm
Derék: 2x35-50 cm
Termékjellemzők: Next tunika miniruha az aukció tárgya.
Karcsúsított nagyon jó szabású és rugalmasságú , alakot előnyösen és erőteljesen kiemelő szexi ruci : )Hátrészen gumirozott egy szakaszon hogy ne csusszon le, nyakba kötős fazon. Átmeneti időben is hordható egy vékonyabb inget alávéve, fazonja miatt így is viselhető, mutatós darab lesz. Kedveltem de már nagyon ritkán viselem ezért továbbadnám hátha örűl valaki egy ilyen szuper darabnak.
Általános mosást tisztítást igényelhet.
Figyelmedbe ajánlom az automatikus licit lehetőségét: a "licitálás" mezőbe írd be azt az összeget amit maximum megadnál a termékért, és akkor a rendszer a megadott összegig automatikusan licitál helyetted, de csak az aktuális licitlépcső összegével emeli meg a tétet. Így nem kell a gép előtt ülni, amikor lejár az aukció!
Sikeres licit esetén fogsz kapni egy vásárlói értesítőt amiben minden fontos adat benne lesz, ha nem kapnád meg, kérlek jelezd nekem!
Tapasztaltam hogy nem minden esetben jut el a válaszlevél a vásárlóhoz, ebben az esetben keress kérlek telefonon, mert ha nem reagálok 2 napon belül, akkor lehet hogy nem kaptam meg a leveled.
Átvételt személyesen csak a lakcímemen tudok biztosítani, több okból is.
Kérem hogy 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, és további 7 napon belül rendezzük az adásvételt!!!
Ettől eltérni csak előzetes megbeszélés alapján lehet ! Amennyiben előzetesen nem beszéltünk meg mást, az adásvétel rendezésére annak idejére, az általam megjelölt feltételektől való önkéntes eltérés, automatikusan NEGATÍV értékelést von maga után, függetlenül a termék értékétől.
Ha bármi problémád adódna , akkor szólj kérlek időben(leütéstől számított max 14 nap. ), ne kelljen heteket várnom , hisz azért teszem fel a termékeket, mert nekem feleslegesek, és a helyet foglalják már csak.
Fontosnak tartom említeni hogy ha licitálsz és nyersz, a te felelősséged időben egyeztetni, és átvenni a terméket!
Ha ezeket nem tudod elfogadni kérlek ne licitálj !
Köszönöm !
Nézd meg a többi aukcióm is, folyamatosan töltök fel termékeket többnyire 1 ft ról !



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-02 19:15
. Next karcsúsított szexi tunika miniruha uk10 Eu:38 - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése