2013. június 23., vasárnap

Halálkirály - Jelenlegi ára: 990 Ft


Halálkirály
Tömény izgalom és feszültség ez a regény! Ráadásul lehet, hogy minden szava igaz is? Hiszen egy sokat foglalkoztatott mai bérgyilkos visszaemlékezéseit, szakmai titkait olvashatjuk a könyv lapjain, vagy ennél sokkal többről van szó?
Az olvasó döbbent tekintete előtt egyre újabb és újabb rétegek hámlanak le egy különös, a maga módján különleges ember, a Halálkirály személyiségéről, tetteiről és indítékairól.
Ki ő, aki állítólag rég meghalt, és mégis él? Aki maffiavezéreket gyilkol rémisztő szakértelemmel, szó szerint halálos precizitással, és közben mit érez?
Mi történik vele akkor, amikor egy fordulattal hirtelen ő kerül mások célkeresztjébe, és az életéért kell versenyt futnia – jó cimborájával, a Halállal..?
Valaha bűnügyi regényekkel indult, legelső könyve 1974-ben is krimi volt. Később eltávolodott a műfajtól, majd látványosan visszakanyarodott hozzá. Nem ez az első eurokrimije. Az Európai Unióban játszódó bűnügyi regényei közül a Spirál gyilkosságok volt emlékezetes. Ott az uniós sorozatgyilkos 15 országban 15 áldozatot hagyott maga után de a nyomozóknak hihetetlen hajsza végén sikerült elkapni. A Halálkirály döbbenetesen izgalmas, ehhez foghatót magyar szerző még nem írt. Nemere felülmúlta önmagát. Ilyen tömény izgalmat külföldi szerzők tollából sem olvashatunk.
„ Ez az első krimim, amivel tényleg elégedett vagyok! ” mondta az erdei magányba visszavonult író „ Ha nem lennék az, aki vagyok, Halálkirály szeretnék lenni! ”
Megszűnt könyvesbolt megmaradt könyveiből maradt meg, új példány.


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-12 16:01
. Halálkirály - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése