2013. június 14., péntek

Családi csomag Somogy kertje-Bonnya - Jelenlegi ára: 33 500 Ft

Somogy Kertje ideális üdülőhely azoknak, akik élményekkel teli, aktív pihenésre vágynak, kikapcsolódva a természet harmóniájában.
Somogy Kertje különlegességét az adja, hogy a házak, a jakuzzi, és a medence a szaunával, egymástól és a főépülettől kissé szétszórtan helyezkednek el. A legtávolabbi a Pusztai ház, kb. 900 méterre található a főépülettől. Jelenleg 7 házban 30 db kétágyas szoba biztosítja a vendégek elhelyezését. Minden szobában van minibár és széf. Pótágy elhelyezése 25 szobában lehetséges. Érdekesség, hogy a szobák a helyben is megtalálható gyógynövényekről vannak elnevezve, mindegyik egyedi, ahogyan egyedi a berendezés is. A lakóépületek nagy része (a Lencsésház, Színesház, Panniház, Pusztai-ház) gyönyörűen felújított vályogház, nyáron természetesen hűvös, és ezért klímaberendezésre sincs szükség. Persze, aki hiányolja a „ légkondit” neki ajánljuk a Nagyház tetőtéri szobáit.  
Vendégeink ellátásáról alapvetően á la carte éttermünk gondoskodik, helyi specialitásokkal gazdagítva a változatos étlapot. Éppen ezért főzési lehetőség mindössze két házunkban van, az Apartmanházban (Kisház) és a Színesházban.
Az ÉTTEREM épülete egyben a központi épület is. Itt van a recepció, ahol szállóvendégeinket fogadjuk. A földszinten található ezen kívül az étterem. Az étterem galériájával egy szinten, két oldalon találják a legújabb TechnoGym gépekkel felszerelt modern edzőtermet és a konferenciatermet.
És ha már a fitnessznél tartunk, tovább kalandozhatunk az aktív pihenés lehetőségei között. A táj nyugalma, a természet szépsége erdei túrákra csábít. Kiváló sportolási lehetőséget biztosít a kalandpálya és a szabadtéri sportpályák. Kerékpárok bérlésére – felnőttek és gyermekek számára – szintén van lehetőség.
A főépülettől alig 10 percnyi sétára van egy igazi háztáji gazdaság, ahol a kicsik egész közelről vehetik szemügyre a kecskét, birkát és simogathatnak nyuszit, cicát és kutyát.
A pihenést Somogy Kertjében szaunaszeánsz, medence, szabadtéri pezsgőfürdő és olyan különleges programok teszik felejthetetlenné, mint a karaoke est, vagy a langallósütés, ahol a vendégek a maguk nyújtotta-sodorta tésztát mindjárt ki is süthetik a kemencében.
A voucher tartalma 3 nap 2 éjszaka 2 felnőtt+ 2 gyerek részére félpanziós ellátással mely 2013. 12. 23. -ig használható fel, kivéve a kiemelt időszakok.
Sajnos utalványt nem tudok elfogadni.
2 db vouhcer együttes megvásárlása esetén az ár 62. 500 Ft összesen (új aukció keretén belül)



Jelenlegi ára: 33 500 Ft

Az aukció vége: 2013-06-19 14:45
. Családi csomag Somogy kertje-Bonnya - Jelenlegi ára: 33 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése