2013. május 20., hétfő

Pazar új Monsoon FLITTERES GYÖNGYÖS molett top 44 - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


A leggyönyörűbb Monsoon spagetti pántos tunika top 44-es címkés méretben, kérlek ellenőrizd a mért adatokat.
Anyaga 2 rétegű, az alap egész sötétkék puha szatén, rajta fekete puha necc réteg, amitől a top sejtelmes éjkék színben játszik, az egész necc réteget gazdagon díszítik arany hímzések, gyöngyök és flitterek.
Pántjai állíthatók, mell alatt szabott, a szabás alatt A vonalban bővül, oldalt cipzáros.
mell alatti szélesség 46 cm, alsó szélesség 67 cm
Tökéletesen új, címkés darab pót gyöngyökkel és flitterekkel, varázslatosan egzotikus, igazi különlegesség.
Ezt az aukciót 3 termék megvásárlása esetén sem szeretném idő előtt lezárni kikiáltási áron, megértésedet köszönöm szépen : )
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve azokat, ahol ezt külön jelzem a leírásban, illetve az 1 forintos aukciókat!
Mivel a zárt aukció fizetős kiemelés lett, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek és átírjam a kikiáltási árat fix árra, a licit után már csak a zárás előre hozására van lehetőségem.
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2013-05-31 20:15
. Pazar új Monsoon FLITTERES GYÖNGYÖS molett top 44 - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése